Menu
Menu

Uitbreiding van ons team: Jarno Orriëns en Stein Toebes

Wij hebben twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen op onze afdelingen calculatie en engineering. In dit artikel leert u onze nieuwe collega’s Jarno Orriëns en Stein Toebes kennen.

Jarno is onlangs bij ons begonnen als Productie Engineer. Als Productie Engineer draagt Jarno zorg voor de 3D modellen, de bijbehorende onderdelen voor de productie én de maakbaarheid hiervan.

Uitbreiding van ons team: Jarno Orriëns

De kennismaking

Jarno leerde Straatman kennen via zijn school. “Op de informatie website voor studenten van het Graafschap College stond de website van Straatman. Toen ik een openstaande functie zag staan die goed aansloot bij mijn opleiding en interesse in technisch tekenen heb ik meteen een mail gestuurd. Later die dag werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een meeloopdag. Tijdens deze meeloopdag heb ik voldoende inzicht gekregen in de functie van Productie Engineer en het bedrijf. Daarnaast vond ik het goed om te zien dat digitaal werken een grote rol speelt bij Straatman.”

Tijdens mijn meeloopdag bij Straatman heb ik de instelling van het bedrijf alvast leren kennen: Straatman probeert zich op elk vlak continu te verbeteren.

Eerste indruk

Jarno vindt het leuk dat hij in zijn functie bij Straatman samenwerkt met een leuke groep. “Je staat er nooit alleen voor, mijn teamgenoten zijn altijd bereid om te helpen.” Ook geeft Jarno aan veel nieuwe dingen te leren bij Straatman. “Ik werk bij Straatman met een ander tekenprogramma dan waarmee ik op school werkte. Dit maakt mijn functie extra leuk en uitdagend.”

Over de sfeer binnen Straatman is Jarno goed te spreken. “De sfeer binnen Straatman is erg aangenaam. Mijn collega’s zijn altijd in voor een grapje en ontvangen nieuwe werknemers met open armen. Ook zijn ze erg enthousiast en behulpzaam. Zo staan ze altijd klaar om vragen te beantwoorden, voorbeelden te laten zien of iets voor te doen.”


Ook is Stein Toebes werkzaam bij ons als Sales Engineer op onze afdeling calculatie. In deze functie houdt Stein zich bezig met het uitzoeken van aangeleverde documenten, het maken van een projectoverzicht, het maken van berekeningen ten behoeve van de sterkte van verschillende onderdelen en het maken van de calculatie voor de betreffende aanvraag.

Uitbreiding van ons team: Jarno Orriëns & Stein Toebes

De kennismaking

Voordat Stein zijn carrière bij Straatman begon, heeft hij de opleiding Werktuigbouwkunde aan het Saxion te Enschede gevolgd. “Na het afronden van mijn opleiding ben ik op zoek gegaan naar een uitdagende baan in de techniek. In mijn ogen ben ik hier bij Straatman dan zeker op de juiste plek gekomen. Ook vind ik de constructie kant van werktuigbouwkunde het leukste.” Stein kwam in contact met Straatman middels een vacature op de website.

Eerste indruk

Stein is tevreden over zijn functie als Sales Engineer. “Het is een uitdagende functie met diverse werkzaamheden die ik met veel plezier uitvoer. De projecten waaraan ik werk zijn ook uiteenlopend. Daarnaast vind ik het leuk om te zien dat de projecten waaraan ik werk voor een groot deel ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.” 

Straatman is een modern bedrijf. Er wordt gekeken naar de wensen van de werknemer en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Ook is Stein tevreden over de sfeer binnen Straatman. “Er hangt een goede sfeer op het kantoor. Het Straatman team bestaat uit jonge mensen en het is erg prettig om hier te werken. Zo zijn mijn collega’s erg aardig en behulpzaam.”

Wij wensen Jarno en Stein veel succes en werkplezier toe bij Straatman!

Laatste nieuws

NEW YEAR. NEW NAME.

NEW YEAR. NEW NAME.

13 januari 2020 - 22:27
Om onze professionalisering verder uit te dragen gaat Montage – en Constructiebedrijf Straatman BV verder onder haar nieuwe bedrijfsnaam: Straatman building smart [...]
Afstudeeronderzoek bij Straatman
Sven ter Woerds: afstudeerstage bij Straatman

Afstudeeronderzoek bij Straatman

8 januari 2020 - 8:51
Sinds begin september is Sven ter Woerds naast zijn bijbaan als Project Engineer bij Straatman ook bezig met het uitvoeren van zijn afstudeeronderzoek. Sven zit momenteel in het [...]
Bedrijfssluiting kerstvakantie 2019-2020
Bedrijfssluiting kerstvakantie 2019-2020

Bedrijfssluiting kerstvakantie 2019-2020

23 december 2019 - 10:25
Graag willen we al onze klanten, onze samenwerkingspartners en toeleveranciers bedanken voor de mooie en inspirerende projecten die we in 2019 samen hebben mogen realiseren! Wij [...]
Afgerond project: Het Rosa Spier Huis te Laren
Afgerond project: Het Rosa Spier Huis te Laren

Afgerond project: Het Rosa Spier Huis ...

23 december 2019 - 8:37
Voor dit project is het woonzorgcentrum “Het Rosa Spier Huis” in Laren volledig vernieuwd. Dit woonzorgcentrum is een plek waar oudere kunstenaars en wetenschappers [...]